İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - 23 Nisan İlkokulu

OKUL ÖNCESİ ANASINIFI KAYITLARI

OKUL ÖNCESİ (ANA SINIFI) KAYITLARIMIZ TEMMUZ AYINDA BAKANLIK TARAFINDAN E-OKULDA LİSTELER YAYINLANDIĞI ZAMAN BAŞLAYACAKTIR.

OKUL ÖNCESİ (ANA SINIFI) KAYITLARIMIZ BAKANLIK TARAFINDAN E-OKULDA LİSTELER YAYINLANDIĞI ZAMAN BAŞLAYACAKTIR.

Sayın Veliler Okul Öncesi Kayıtlarımız;

Listeler belli olduktan sonda okulumuzun kontenjan (50 Öğrenci) sayısı kadar başvuru önceliğine göre kontenjan dolana kadar devam edecektir.(SABAH 25-ÖĞLE 25-İKİLİ ÖĞETİM)

Kontenjanımız dolduğunda, ayrılan öğrenci ihtimaline karşın 10 adet yedek öğrenci alınacaktır.

Bilgilerinize Sunulur.

Lütfen 1 Temmuzdan sonra kayıtların başayıp başlamadığı ile ilgili olarak okulumuzun (0212) 538 11 18  nolu telefonunu arayarak bilgi alınız.

!!! Sayın Velilerimiz Kayıtları Başladıktan Sonra, Kontenjanlar Dolmadan MUTLAKA Okula Uğrayarak Kayıt Yaptırınız.!!!

Sayın Veliler Okul Öncesi Kayıtlarımız;

Listeler belli olduktan sonda okulumuzun kontenjan ( 50 Öğrenci) sayısı kadar başvuru önceliğine göre kontenjan dolana kadar devam edecektir.

Bilgilerinize Sunulur.

Lütfen 5 Temmuzdan sonra kayıtların başayıp başlamadığı ile ilgili olarak okulumuzun (0 212) 538 11 18 nolu telefonunu arayarak bilgi alınız.

KAYITTA İSTENEN BELGELER

2 adet vesikalık fotoğraf

Nüfus Cüzdanı  Fotokopisi  / anne – baba – çocuk ( önlü-arkalı )

İkametgah Belgesi-Velinin adına kayıtlı son aya ait fatura (elektrik-su-doğalgaz vb.) 2 adet