İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - 23 Nisan İlkokulu

Hello For You & For Me Adlı E Twinning Projemiz

Often in our rush, busy schedules or just distracted, we forget to say hello and smile. What a nice feeling to hear "Good morning", "Good day", "Hello"... Every greeting makes you look up, smile and start the day in a good mood.

Aim: Through singing, dancing and music, to develop a culture of greeting, respect for others, musical experience, creativity, artistic self-expression and the sharing of musical ideas, communication and cooperation skills.

Çoğu zaman acelemiz, yoğun programlarımız veya dikkatimiz dağıldığında merhaba demeyi ve gülümsemeyi unuturuz. "Günaydın", "Günaydın", "Merhaba" duymak ne güzel bir duygu... Her selamlama, yukarı bakmanızı, gülümsemenizi ve güne iyi bir ruh hali içinde başlamanızı sağlar.

Amaç: Şarkı söylemek, dans etmek ve müzik aracılığıyla selamlaşma kültürünü, başkalarına saygıyı, müzik deneyimini, yaratıcılığı, sanatsal kendini ifade etmeyi ve müzikal fikirlerin paylaşılmasını, iletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmek.

Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 15:00 - Görüntülenme: 706