İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - 23 Nisan İlkokulu

1.SINIF KAYITLARI DUYURUSU

1.SINIF KAYITLARI TEMMUZ AYINDA BAKANLIK TARAFINDAN E-OKULDA LİSTELER YAYINLANDIĞI ZAMAN BAŞLAYACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER EKTE LİSTELENMİŞ OLUP AÇIKLAMALAR AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BELİRTİLMİŞTİR.LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ.  2021-2022 eğitim öğretim yılı, okulumuz 1. sınıflarına öğrenci kayıtları MERNİS bilgileri esas alınarak e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Okulumuza kesin kaydı yapılacak öğrencilerin kayıt alanımızda ikamet etmesi ve adreslerinin Ulusal Adres Veri Tabanında güncel olması gereklidir. Kayıt anında bir sorun yaşamamanız için aşağıda linki verilen E-Kayıt Sisteminden öğrencinin kayıt ile ilgili bilgilerinin kontrol edilerek bilgilerde yanlışlık olması durumunda ilgili Nüfus Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı

1. Sınıf Kayıt İşlemleri ile ilgili bilgiler:

1. Zorunlu kayıt yaşı içerisindeki çocuğunuzun hangi okula kayıt olacağını Milli Eğitim Bakanlığı e okul siteminden takip edebilirsiniz

2. 2021-2022 öğretim yılında okulumuzda  7 veya 8 adet 1. sınıf şubesi açılması planlanmaktadır.

3. Şube mevcutlarının şube sayısına göre 30-35 arasında olacağı tahmin edilmektedir.

4. Okulumuza kayıt olacak öğrenciler için iletişim ve bilgi amaçlı kayıt evrakları doldurulması gerekmektedir.

5. Şubeler, cinsiyet durumları  dikkate alınarak homojen bir şekilde sıralı kurayla oluşturulacaktır.

6. Okulumuza kayıt evraklarını teslim eden öğrencilerimizin  ve sistemde okulumuza kayıt olacak olarak gözüken öğrencilerin sınıfları  Eylül ayı ilk haftasında

belirlenecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1-Kesin Kayıt dilekçesi

2-Kayıt formu (e-okul)

3-Öğrenci Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (anne-baba-öğrenci önlü arkalı)-cep numaraları yazılacak

4-Velinin Adına Kayıtlı Son Aya Ait  Fatura ( Elektrik,su, doğalgaz vb.) 2 adet -İkametgah Belgesi

NOT: Okulumuzun kayıt bölgesinde olmadığı halde, illegal yollarla adres değişikliği yaptığı tespit ediln veliler hakkında yasal tahkikat yapılacaktır.

Yayın: 28.06.2021 - Güncelleme: 28.06.2021 22:33 - Görüntülenme: 123