İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - 23 Nisan İlkokulu

Kas

Often in our rush, busy schedules or just distracted, we forget to say hello and smile. What a nice feeling to hear "Good morning", "Good day", "Hello"... Every greeting makes you look up, smile and start the day in a good mood.

Aim: Through singing, dancing and music, to develop a culture of greeting, respect for others, musical experience, creativity, artistic self-expression and the sharing of musical ideas, communication and cooperation skills.

Çoğu zaman acelemiz, yoğun programlarımız veya dikkatimiz dağıldığında merhaba demeyi ve gülümsemeyi unuturuz. "Günaydın", "Günaydın", "Merhaba" duymak ne güzel bir duygu... Her selamlama, yukarı bakmanızı, gülümsemenizi ve güne iyi bir ruh hali içinde başlamanızı sağlar.

Amaç: Şarkı söylemek, dans etmek ve müzik aracılığıyla selamlaşma kültürünü, başkalarına saygıyı, müzik deneyimini, yaratıcılığı, sanatsal kendini ifade etmeyi ve müzikal fikirlerin paylaşılmasını, iletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmek.

Ekm

Ortağı olduğumuz “A Longer Life On Earth” adlı Erasmus+  projemizin “Unexplained Phenomena” adlı toplantısı için Polonya’nın Kielce şehrinde bulunan Szkoła Podstawowa im. H. Sienkiewicza w Promniku adlı okulda  02- 06 Ekim 2023 tarihinde proje ortaklarımızla bilgi, deneyim ve dostluğun paylaşıldığı dolu dolu bir hafta geçirdik.

Sürdürülebilir bir çevre adına yapılan birbirinden kıymetli çalışmalar ve etkinlikler için ev sahibi Polonya ekibine teşekkür ederiz.

Herşey daha yaşanabilir bir çevre ve gelecek için.

Kas

23 Nisan İlkokulu, İstanbul öğrenci meclisleri projesi kapsamında okul öğrenci meclisini oluşturdu. İlk toplantılarını yaparak 23 Nisan İlkokulu öğrenci meclis başkanını seçtiler.

Şbt

23 Nisan İlkokulu öğrenci meclisi kapsamında halkoyunları çalışmalarımız devam etmektedir.

"A LONGER LIFE ON EARTH" ADLI ERASMUS+ PROJEMİZ

OKULUMUZ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ İMAJIYLA MERHABA DEDİ.

Kas

" A LONGER LIFE ON EARTH" adlı Erasmus+ Projesinin Okulmuzdaki İlk günü Dolu Dolu Geçti

Ock

23 Nisan İlkokulu/ Ortaokulu 2023 Yılı  Okul Aile Birliği Hesabı Gelir- Gider Tablosu

Kas

2022-2023 eğiitm öğretim yılında 23 Nisan İlkokulu olarak "Get To Know Your Land " adlı e Twining projesinde yer almaktayız.

Ekm

Okulumuz 4. Sınıf Öğrencilerinin " A Longer Life On Earth" Adlı Erasmus Projesimiz  Kapsamında  Sürdürülebilir( Yenilenebilir) Enerji Çalışmaları

Ekm

Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf UZANTI  okulumuzu ziyaret ettiler.Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle eğitim üzerine güzel bir sohbet gerçekleşti.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzdaki öğrencilerimiz " A Longer Life On Earth" adlı Erasmus+ projesi hakkında biliglerindirelerek , projeye ortak olan ülkeler tanıtıldı.

Ekm

"A Longer Life On Earth"    "Yeryüzünde Daha Uzun Bir Yaşam"

Danimarka'nın  Middelfart şehri ,

Litvanya'nın Alytus şehri ,

Polonya'nın Promnik şehri

ve Türkiye 'de Gaziosmanpaşa 23 Nisan İlkokulu

olarak biz yer almaktayız.